devam etmeniz halinde bu veri kaldırılacak.devam etmek istediğinizden emin misiniz?

  1. Eğer ki senarist ters köşe yapmazsa (inşallah ters köşe yapar) bundan sonraki bölümlerde dizide Ateş'in babası olarak yola devam edecektir. Bu Yeşilçam, Brezilya dizisi klişesine Timuçin Esen'i dahil etmeseler daha iyi olurmuş.

    Faryalı, Ateş'i ikna etmek için "ikimiz de çocuktuk, senin düşündüğün gibi değil annenle aramızdakiler" minvalinde laflar söylememiş miydi? Her şey tam da Ateş'in düşündüğü gibiymiş oysa ki. Senarist, önceden yazdıklarını toparlamak adına Faryalı için şöyle bir replik yazarsa şaşırmayız: "Ateş ne bilem oğlum, biz bundan 20 sene önce annenle doktorculuk oynuyoduk, ikimiz de senin yaşlarındaydık, çocuktuk, sen rahme düşüvermişsin. anan, senin baban olduğum hususunda ısrarcı ama ben senin leylekler tarafından getirildiğine inanıyom."

    Timuçin Esen gibi zor bulunan oyuncuları anı kurtarmak adına yazılan senaryolara emanet etmeyin yahu!! Timuçin Esen'e oynaması için vereceğiniz senaryo dantel gibi kusursuz işlenmiş ve dört başı mamur olmalı.
    avatar
    12.11.2016 - 01:10
tümünü gör

entri girebilmek için giriş yapın