devam etmeniz halinde bu veri kaldırılacak.devam etmek istediğinizden emin misiniz?

  1. Riverdale dizisi, Archie Comics‘in karakterleri üzerine uyarlanan ABD yapımlı bir gençlik dizisidir. Özellikle bu sene çıkan yeni diziler arayan kişiler Riverdale’i tercih edebilir. 26 Ocak 2017’de yayına başlayan ve günümüzde hala devam eden bu dizinin geliştiricisi Roberto Aguirre-Sacasa’dır. Şimdi dilerseniz sizi merakta bırakmadan Riverdale konusu ve Riverdale oyuncuları bölümüne geçelim.

    Riverdale Konusu

    Riverdale konusu, küçük ama gizemlerle dolu bir kasaba olan Riverdale kasabasında geçiyor. Riverdale kasabası bir grup gencin yaşadığı, dışarıdan bakıldığında şirin ve hayat akışının normal göründüğü bir kasabadır ancak bu kasabada son derece gizemli olaylar yaşanmaktadır. Bu denli gizemli ve esrarengiz olayların yaşamasına rağmen kasaba bunu hiç yansıtmamaktadır ancak bazı olaylarla dikkatleri üzerine çekmiştir.

    Ailesinin karıştığı skandal bir olay yüzünden psikoloji durumu kötü olan Veronica Lodge, yeni okul dönemi başlayacakken bu kasabaya gelir ve burada bir futbolcu olan Archie ve sıcakkanlı biri olan Betty ile dostluk kurar. Adeta bir grup gibidirler, bu gruba son olarak Jughead isimli biri daha katılır ve bu macera arayan gençler kasabadaki gizemli olayları araştırmaya başlar. İlk olarak gölde boğulan fakat cesedi bulunamayan Jasson adındaki bir çocuğun olayını araştırırlar.

    Araştırdıkça karşılarına farklı farklı şeyler çıkacak ve işler iyice gizemleşecektir.


    Kaynak: https://bidizikonusu.com/riverdale-konusu-ve-oyunculari/
    avatar
    12.11.2017 - 18:37
tümünü gör

entri girebilmek için giriş yapın