devam etmeniz halinde bu veri kaldırılacak.devam etmek istediğinizden emin misiniz?

  1. sevimli hayalet casper.

    alıntı:

    -yazılarından 'o' çocuğu olduğu anlaşılan, küçükken başına ne geldiği belli olmayan, sanal kahramanlık peşinde olan tahminimce sözlüğün gelişmesini engellemeye çalışan, kıçı ile kafası yer değiştirmiş bir yaratık.

    baya baya seviyeli bi yazar.

    sözde 'solcu' şimdi bu arkadaş. öyle olmalı. eğlenmesi keyifli oluyor bunlarla. keza ifade özgürlüğü desen klasik ezberci solcu kadar, bunu deneyimleyecek çok fırsatım oldu, sekmez. karşıt fikre tahammülü yok çünkü.. bu yüzden klasik solcular gibi anında 'o.ç' yazarlar iki üç kişi de çıkar 'haklısın kardeşim' diye gazı verir. kısır bir döngü.

    'sözlüğün gelişimi'

    pekala..

    format nedir bilmez. kafa forum kafası. tanımsız gırla yazılar. şöyle bir sözlüğe yazar dayanmaz. gelen de gider. her solcuya laf edene kalkıp 'o.ç.' yazmaya kalksan zaten kim gelecek yav. az mantık.

    yazarlıktan anladığı da 'herkes benim gibi olsunculuk'

    sürekli solculuğu öven 32442 tane yazı yazdığım bir senaryo olsaydı 23423 kere favorileyecekti halbuki.

    bunu anlamayamayacak kadar zihniyet kör. yobaz.
    avatar
    01.10.2016 - 22:11
tümünü gör

entri girebilmek için giriş yapın