devam etmeniz halinde bu veri kaldırılacak.devam etmek istediğinizden emin misiniz?

kızların efendi adam yerine piç adam tercihi

  1. sadece çağımızın değil ilk insandan beri en büyük problemlerden biri.
    kızlara sorduk nedenini biz de bilmiyoruz ama piçleri severiz dediler.

    avatar
    25.04.2015 - 15:10
  2. üzerinde ciddi araştırma yapılması gereken bir konu.

    benim teorim kızlar annelik içgüdüleriyle erkekleri düzeltmek istedikleri için böyle erkekleri tercih ediyorlar. tabi sonunda düzeltemeyip ilişkilerin sonu hüsranla bitiyor.
    avatar
    24.10.2015 - 12:44
  3. Kızlar tarafından tercih edilmek istiyorsanız ve piç adam olamıyorsanız piç adam olma yöntemlerini incelemeniz gerekmektedir.
    avatar
    24.10.2015 - 14:36
  4. kadınlar da eminim bu erkekler neden bu şırfıntıları tercih ediyor diye düşünüyordur. ezik demeyeyim ama biraz mağlub psikolojisi gibi geliyor bu tip şeyler bana.

    yanlış anlaşılma olmasın. böyle düşünenleri aşağılamak değil niyetim. zaten ben de o 'piç adamlar'dan değilim. ama görüşüm bu yönde.
    avatar
    06.01.2016 - 21:29
  5. kendilerinin yeterince piç olamadıkları için beğenilmediklerini düşünen birilerinin teorisi. kadınlara bir suç bulmak için ortaya atılmışıtır. peki doğru mudur bu teori. bence kesinlikle doğrudur. kendim de ortaokuldan beri şahit oluyorum. nerede dersleri kötü kafası çalışmayan serseri tipler varsa kızlarla arası çok iyi. nerede ön sırada oturan derslerini düzgün çalışan başarılı öğrenci varsa kızlar tarafından takılmazlardı.

    bu durum sadece ülkemizde değil, yurt dışında da böyle. amerika'da bu konuyla ilgili araştırmalar da mevcut. bundan dolayı kadınları suçlamak doğru değil ama. bu işin psikolojik, evrimsel, ruhsal bir sürü yanı var çünkü. ayrıca piç adam olmadığı için tercih edilmediğini zanneden birçok adam da piçin alasıdır.
    avatar
    06.01.2016 - 21:41
  6. aslında ideal erkek piç olan değil, dışarıya karşı piç olandır. en sevilen erkek türü kadına kibar diğer insanlara sert davranandır. bu da tam bir baba figürü uyandırır. e bir kadının baba figürlü bir erkeği beğenmesi de son derece normaldir.
    avatar
    06.01.2016 - 21:46
  7. Dostoyevski de bu tercih konusunda bir söz söylemiştir.

    "İyi adamlar yalnızlıktan ölüyor, iyi kadınlar kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken.."
    avatar
    08.04.2016 - 14:54
  8. bir dişinin dahi entri girmediği başlık*

    polemiğin fitilini ateşliyorum. kızlar sorum size. bu tespit doğruysa neden efendi adamları üzüp piç adamları tercih ediyorsunuz? yok eğer tespit yanlışsa nereden çıkıyor bu tarz düşünceler?
    avatar
    08.04.2016 - 15:19
  9. Tespit doğrudur. Kötüye değer verilir, kötü sürpizlidir. İyi zaten iyidir hep ordadır. Kötü merak uyandırır. Efendi adamların omzunda piç adamlar için ağlanır. Genelde sevenden değil ağzımıza sıçandan yana oluruz belki de acıyı sevmekten.
    avatar
    08.04.2016 - 16:36
  10. Erkeklerin yakındığı konudur.

    Güzel kızın kaderi kötü olur.(halkın dilinden)

    Kizlar sürekli agızlarına sıçan erkeklerin peşlerinden koşarlar.(halkın dilinden)

    Kizlar sonunda kimseye güvenmemeyi ögrenirler malesef iyi insanlarıda görmezler. (genel bir varsanı)

    Bütün bunlar kadınların ve erkeklerin müzdarip olduğu konulardan biridir ama nedense her iki tarafta sorunu sorgulamak yerine birbirlerini suçlayıp dururlar.
    Bana göre piç erkek kadının peşinden koşandır. Elde etmek için her piçliği yapabilen insandır ki buda kadını mutlu eder.
    Kadın kendisine ilgi gösterilmesini, degerli olduğunu hissetmeyi, mutlu olmayı, süslü sözleri duymayı, şımartılmayı isterler.

    Efendi kendi halinde olan insanlar kadına zarar verebilecegini düşünerek uzaktan sevmeyle beğenmeyle yetinen insanlardır. Ve aslına bakılırsa öncelikleride farklıdır. Piç erkek gibi tüm çabasını, bilgisini, zamanını kadını elde etmek için kullanmazlar. Kimi okumakla, kimi çizmekle, kimi karalamakla vb uğraşır. Pek fırsatlarıda olmaz.
    Ve sonuç olarak Kadında erkek te değer yargılarından uzak bir biçimde yaşamaya çalışır ve acılar içinde kıvranır.
    avatar
    09.04.2016 - 01:58