gecenin sonunda taciz anılarını anlatan kız
-
anılarını anlatmaktan ve sohbet etmekten keyif alan kızdır.
-
birden ağlamaya başlar ve ortamı boğar. nefret ediyorum bu tip kızlardan.
15 yaşında bakkal sürtmüş, 22 yaşında sevgilisinin arkadaşı sikmiş, 24 yaşında kuzeni dayamış.
iğrenç konular bunlar hocam. bilinçaltı travmalarını dökecek kadar içmemek lazım. üzerlerini örtüp yatırsam sabaha aşık uyanacaklarını biliyorum. bir aşk daha kaldıramayacak kadar yoruldum. döverek sikiyorum mecburen. sırf terketsinler diye. sırf, beni de "güvenilmezler" listesine eklesinler diye.
gittiklerinde saatlerce ağlıyorum. tüm bunların bitmesi ve iyi olmaları için dua ediyorum. inançlıyım çok şükür. abdest alıp arınıyorum her sabah. dualarım o kızlarla. hayat onlara kötü davrandı, umarım sonlanır. umarım kafa sikmezler artık taksim orospuları.
küçükken her götü okşanan club yosması olmuyor sonuçta. kimse orospuluğuna bahane bulmamalı. yok yok yine katılaştım. üzülüyorum heralde. bakkala gitmiş masumca ama bakkal buna kaymış. ciddi üzüldüm. o yüzden masa masa geziyor clubda. çok vahim.