devam etmeniz halinde bu veri kaldırılacak.devam etmek istediğinizden emin misiniz?

yer yarılsa da içine girsem denilen anlar

  1. bir gün serseri mayın gibi caddede yürüyoruz, arkadaşlarla, erkek kökenli arkadaşlarla. ortam neşeli, goygoy gırla, ergenlik diz boyu el kol şakaları vs, e bu özgüvenle bende bir an balgamımı temizleme psikosu oldu, boğazım rahatsız olmuş hissettiysem falan. yanıma doğru tükürmek suretiyle, amacım insanlara göstermeden ve minimum düzeyde rahatsızlık vererek bu işlemi seri bir şekilde halletmekti.

    bunun içinse kendime bir hedef belirlemeli, bir mağduriyet noktasına nişan almalı, bu olay sonunda doğaya da minimum zarar vererek içim rahat, vicdanı hür, fikri hür bir insan olarak yoluma devam etmeliydim.
    sonuç böyle olsa tabiki de bu satırları yazıyor da olmayacaktım. vesselam planlarımın hepsini suya gömücek kadar isabet dışı, beni tarihin tozlu sayfalarına yenik bir asker olarak not düşürecek kadar utanç verici bir yer seçmiş bulundum kendime. neresi mi, haydi gelin bunu hep birlikte görelim.

    malumuzun balgam atma işleminin ilk basamağını oluşturan 'derin nefes alma yöntemiyle gırtlaktaki partikülleri tek bir noktada toplama' işlemini gerçekleştirdim, beraberinde tabiki motoru çalıştırırken kontağı çevirdiğinizde çıkan o garip sese benzeyen ses de geldi.. daha sonrasında vücudumun boşluklarını kullanarak bu olayın ikinci adımı olan ilgili partikülleri vücuttan uzaklaştırma prosesini gerçekleştirmek için nefesimi ikinci kez ciğerlerime depoladım, kafamı 90 derece sola çevirdim ve vücut boşluklarım yere paralel gelecek bir konumda biriktirdiğim bütün kötü enerjimi ciğerlerimdeki havayla dışarı çıkarttım. çıkarttım çıkartmasına ama bişeyler ters gitmiş ve rota yanlış hesaplanmıştı, hedef şaşmış, mağdur o sıra yanımdan koşmakta olan bir hanımefendi olmuştu :(

    ablamız minimal hareketlerle gerceklestirmeye çalıştığım bu olaya paralel bir koşu yapınca durumu fark etmesi çok zor olmadı, durdu, önce göz göze geldik, bu kısım 0,5 saniyeydi, o sırada gök yüzünden bir örs düşse ancak dokuz gün dokuz gece sonra varabilirdi yeryüzüne.. üzerine baktı, sonra tekrar bana baktı, bu sefer tunçtan bir örs düşse yeryüzünden ancak dokuz gün dokuz gece sonra varabilirdi gözbebeklerine..
    avatar
    10.01.2016 - 02:24
  2. (bkz: yemek döken adam)
    avatar
    27.02.2016 - 15:50