devam etmeniz halinde bu veri kaldırılacak.devam etmek istediğinizden emin misiniz?

  1. ıco programı kapsamında yatırımcılarıyla buluşmaya hazırlanan bettoken’de kazanç sisteminin bir parçası olmaya ne dersiniz? yatırım yaptıkça kazandıran bir sistemden ziyade yatırımcı kazandırdıkça kazancınızı katlayacak bettoken ile tanışmaya hazır olun!
    hızlı, güvenli ve anonim bir ödeme sistemi olma hedefiyle kurulan bettoken, network marketing sistemiyle daha fazla kazanmanızı sağlıyor. yatırım yaptığınız token miktarının yarısı kadar token yatırımınız ethereum cüzdanınıza aktarılırken diğer yarısı da daha fazla kazanmanız adına network marketing kısmına ayrılıyor. getirdiğiniz her yeni yatırımcı için kazanç elde ederken sizin sisteme dahil ettiğiniz yatırımcıların getirdiği yatırımcılar da kazanmanıza katkı sağlıyor!
    bettoken ıco programını hedeflenen piyasa değerinde bitirdiğinde ico başlangıç fazı fiyatı üzerinden 100 kat değer kazanmış olacak! üstelik getireceğiniz ilk yatırımcı için % ve diğer yatırımcılar için de 4 alt katmana kadar değişen oranlarda kazanç ortaya çıkacak! bu noktada siz yeni yatırım yapmasanız dahi arkadaşlarınıza, çevrenize ya da hiç tanımadığınız insanlara projeyi anlatarak pasif gelir imkanı elde edebileceksiniz.
    ıco sürecinde satış yapılamadığı için topluluk üyelerimizin satın alımları ile token değerinin sürekli artışıyla iki yönlü bir kazanç sistemi ortaya çıkıyor. nasıl mı? siz yeni yatırımlar yaptıkça token daha yüksek değerlere ulaşırken davet ettiğiniz kullanıcıların yatırım iştahı artıyor. yatırım yapan kişi sayısı arttıkça hem network marketing sayesinde sizin kazancınız artıyor hem de daha fazla yatırım alan token 100 kata kadar değer kazanarak toplam kazancınızın yükselmesini sağlıyor.

    daha fazla bilgi için bettoken web sitesi ve telegram sayfalarını takip edebilirsiniz

    web site: https://bettoken.net/
    telegram: bettokennet
    instagram: bettokennet
    youtube: bettokennet
    avatar
    11.10.2021 - 15:21