devam etmeniz halinde bu veri kaldırılacak.devam etmek istediğinizden emin misiniz?

  1. Cayin kankasi, corbalarin cogunun sevgilisidir. Ayrica bir cok tatliyla iyi gider, sekerin baymasini engeller.
    avatar
    04.02.2015 - 00:34
  2. balığın ve salatanın vazgeçilmezi
    avatar
    18.02.2015 - 01:01
  3. Narenciye giller ailesine girer ve meyvedir tadı ekşidi yemeklere ve çorbalar sıkılır içecek olarakta limonata yapılır içilir
    avatar
    11.04.2020 - 22:24
  4. turunçgillerden ekşi bir meyve.
    avatar
    03.02.2015 - 23:03
  5. zeytin'in kankasıdır.
    (bkz: sizinkiler)
    avatar
    04.02.2015 - 00:20
  6. 1985 ile 1991 yılları arasında yayınlanan sloganı haftalık hastalığınız olan türk mizah dergisi.
    avatar
    04.02.2015 - 04:58
  7. Limonağacının açık sarı renkli, yumurta biçiminde, kabuğu güzel kokulu, suyu ekşi olan meyvesidir. Kabuklarından limon esansı çıkarılır. C vitamini, şeker, müsilaj, sitrik asit ve tuzları bakımından zengindir.
    Faydası : Ateşi ve tansiyonu düşürür. Kanı temizler. Susuzluğu giderir. Kalbi kuvvetlendirir. Damar sertliği ve romatizmada faydalıdır. Gribin çabuk atlatılmasını sağlar. Mide, bağırsak ve idraryollarındaki mikropları öldürür. Gıda zehirlenmesini önler. idrar söktürür. Böbrek ve mesane kum ve taşlarının düşürülmesine yardımcı olur. Yüzdeki sivilceleri geçirir. Cildin güzelleşmesini sağlar. Karaciğer hastalıklarında faydalıdır. Dişleri beyazlatır ve diş etlerini kuvvetlendirir. Nezlede şikayetleri geçirir. Skorbüt hastalığında faydalıdır. Boğaz ve bademcik iltihaplarının giderir. ishali keser. Kansızlığı önler. Fazla aybaşı kanamasını önler. Nasırları söker. Mide ağrılarını dindirir. Baş ağrılarını ve vücut ağrılarını keser. Yüz çillerinde faydalıdır.
    avatar
    11.01.2016 - 04:11
  8. Limon ve Limon Su ile güne başlamak bence harikadır ve çok sağlıklıdır. Yaz kış fark etmez neredeyse her yerde kullana bilirsiniz. ve Limonlu su ile güne başlamak ayrıcalıklıdır.
    avatar
    24.02.2016 - 20:35
  9. tam şu grip mevsiminde bolca tüketilmesi gereken meyve.
    avatar
    08.02.2018 - 10:50