devam etmeniz halinde bu veri kaldırılacak.devam etmek istediğinizden emin misiniz?

  1. Acun'un Hekimoğlu'nu alma ihtimali varmış. Koşa koşa Acun'u övmeye geldim.. Ekşi Sözlük'te Exxen'in batmasını her şeyden çok isteyen bir kitle var. Siz deli misiniz? Enflasyon hesaplanırken, Tüik'in çok sevdiği, fiyatı hep sabit pinpon topu denilen bir cisim var. Bildiniz mi? Bildiniz. Yarın Acun, "Acun pinpon topu" çıkarsa meraktan alacak pinpon oynayan, oynamayan milyonlar var. ılıcalı, pinpon topu ticaretine girse, talep artınca pinpon topu bir anda çılgınlar gibi dolar üzerinden değerlenmeye başlar... Orkestra şefi gibi, ortalama 89 ıqsu olan türk halkınının izleme zevklerini, beğenme ve seçme yönelimlerini yönetiyor ulu insan Acun ılıcalı :)
    avatar
    05.04.2021 - 00:35
  2. Netflix bedava izle seçeneği ile birlikte netflix gibi Kaliteli bir platformda bedava şekilde dizi film ya da program gibi pek çok seçeneği izleme şansı bulunuyor. Netflix’i ülkemizde en sık tercih edilen dijital kanallar arasında yer alıyor. Netflix'te bulunan Pek Çok program ve diziyi takip etmek için bedava şekilde izleme seçeneği bulunur.
    Exxen Ücretsiz Dizi İzle seçeneği ile birlikte kısa sürede dikkat çekmiş eksen kanalında dizileri ücretsiz olarak izlemek mümkündür. Exxen son zamanlarda çok dikkat çeken dijital platformlar arasında yer alıyor. Özellikle bu platformda yayınlanan konuşanlar programı hem çok izlenen Hem de sosyal medyada sürekli olarak gündem olan programlar arasında yer alıyor. Bu yüzden de konuşanlar ücretsiz izle seçeneği sayesinde konuşanlar programını en iyi şekilde izlemek mümkündür.
    avatar
    04.08.2022 - 23:17