ankara
-
ankarada ikamet etmekteyim bir kaç ay önce parti vermek için ev araşına girdik araştırmalarımız sonucu şu adresten ihtiyacımızı karşıladık > ankara parti evi
-
Yakup Kadri Karaosmanoğlu'nun 1934 yılında yayımlanmış olan romanı.
-
13 ekim 1923 tarihinde başkent olmuş şehir.
-
Ankara çıkışlı Turlar
Günümüzde iş hayatını, trafik, yoğunluk ve birçok etkene bağlı olarak stres oranı giderek artmaktadır. Bu nedenle bu stresi azaltacak birkaç değişiklikten biri olan tatil fırsatlarını her şekilde değerlendirmek gerekir. Gidiyoruz.com üzerinden bulabileceğiniz tatil fırsatlarını değerlendirebilir ve kendinize zaman ayırabilirsiniz. Bu şekilde tatil dönüşü hayatınızın geri kalanında oldukça verimli bir şekilde geçirme imkânı da bulabilirsiniz. Gidiyoruz.com tarafından gerçekleştirilen turlar genelde Ankara çıkışlı olup bu Ankara çıkışlı turlar genellikle yakın bölgelere yapılmakla birlikte oldukça güzel organizasyonlar arasında yer almaktadır.
http://www.gidiyoruz.com -
Konya ya giderken geçtiğim yol.
-
yol sıkıntısı yoktur fakat ansızın gösteriler sebebiyle yollar kapanabilir. yağmur yağdığında araçlarınızın sağlam olup olmadığı test edilecektir, hazır olun. havasında sürekli anlamadığım bir pus var. istanbula göre daha pahallı bir şehir. uzun lafın kısası beğenmedim, bu şehir sıkıcı.
-
5,445 milyon nüfusa sahiptir.