avrupa kadınlarından medet uman erkek
-
Yurdum kadınlarının zor olmasından kaynaklı durumdur. Kadınlarımızın Cinsel açlığı zirveye tırmandıran bu zor tutumu, kendini aşmış olan avrupa kadınlarını daha çekici kılıyor. ülkem kadınlarının istediğini almak için bile birilerinin gazına gelmeyi beklemesi, taktik geliştirmesi, ağırdan satması, aşırı naz yapması gibi durumlar zaten her şeyi zorlaştırıyor. Avrupa kadını ise böyle bir teklifle karşılaşınca karar vermesi için isteyip istemediğini sorguluyor. Bu da erkeklerimizin hedefi haline gelmelerini sağlıyor. Biraz daha gelişin hanımlar
-
Türk kadınının kaprisli olduğundan kaynaklıdır. Avrupa kadını sığ düşünmeyen açık ve anlaşılabilirdir.
-
-
Tüm ihtiyaçlarına cevap bulacağını bildiği için işini bilen heriftir.tabi dil olayını çözdükten sonra..yes ok bir yere kadar.
-
-
Erkekleri bu hale getirenlerin kadınlar olduğunu düşünüyorum. Kadınlar kendini bu kadar ulaşılmaz bir yere koymasaydı, erkekler çıtayı bu denli yükseltmeyecekti. Muhabbet alıcı-satıcı ilişkisine çoktan dönmüş. Talep arttıkça mal kıymetleniyor.
Yani düzeltmek istediğim şu, bu coğrafya da kadınlar böyle olmasaydı erkekler böyle olmazdı.
-
medet kelimesi ile imdat kelimesi aynı kökten* gelir ve yardım istemek anlamındadır. gerek avrupalı kadından olsun gerek avrupalı erkekten olsun gerekse bir başkasından medet uman kişi zannımca acziyete düşmüştür. ve yine zannediyorum ki bu kişiler hiç avrupaya gitmemiş ve avrupalı kadınlarla tanışmamış, onları gerek medya aracılığıyla gerekse okuduğu porno dergisi aracalığıyla tanımaya çalışmış ya da söylenen orada kadınlar teklif ediyormuş lafına inanan ve esasen bihaber olan kişilerdir.
tabi ki bu entrilerimle yerli kadınları övmek değildir maksadım. sadece bir ayrım yapılcaksa bunun coğrafi konumuna göre değil de kültür seviyesine, bilgi birikimlerine, sıcak kanlılığına, iyi kalpliliğine göre yapılmasını tercih ederim. türkiye de insanların bazı konuda kaşarlanmış olduğunu, yani birbirinin arkasında türlü türlü oyunlar çevirebilecek kurnazlıkta olduğunu, aç gözlü olduğunu, sinsi olduğunu kabul ediyorum ancak olayı eğer o veriyor sen neden vermiyorsun noktasına indireceksek ve bunu yaparken türkiyede mevcut olan belli inanışları, gelenekleri gözardı edeceksek, verene orospu, vermeyene yollu diyeceksek nasıl bazı konularda kendilerini aşmalarını bekleyebiliriz.
erkekler sperm dağıtmaya bukadar hevesliyken kadınların kendini ağırdan satması, naz yapması ya da partnerini bağlayabilmek ya da kullanabilmek için türlü ayak oyunlarına başvurmasını doğal kabul görmekle birlikte aynı coğrafyada yaşayan bazı cinsi erkeklerin hayvanlara, vitrin mankenlerine, damacanaya tecavüz edebilecek durumda iken erkeklerin çıta yükselttiği fikrine katılmıyorum. ilk kuyruk sallayanın peşinden gidebilecek insanlar varken kuyruk sallamama eleştirisi yapamam.
bu söylediklerim birilerinin cinsel yaşam ve düşünce tarzını eleştirmek için değil, sadece eğer bir davranıştan bahsediliyorsa bunun tek taraflı değil, karşılıklı olması gerektini belirtmek amacıyla söylenmiştir.
bunu bu hale getirenlere gelecek olursak ise; bunu bu hale getiren ne kadınlar, ne erkeklerdir. bunu bu hale biz getirdik.
gelişelim tabi, hep birlikte gelişelim ama gelişme sırası cinseliğe gelene daha kat etmemiz gereken çok yol var. ama tabi gelişimi illa bacak arasında arayacaksak işimiz çok zor.
unutmadan söyleyeyim tabi: gerikafalı olduğum doğrudur
-
Avrupa'da ki seviye ile Türkiye'de ki seviye gözler önünde. Başka izaha gerek yok. Bu kadar derinlere inmeye de gerek yok. Erkek dünyanın her yerinde aynı erkek. Hoşlandığı erkeğe bile sırf gururundan, kibrinden taktik geliştiren kadınlar olduğu sürece damacanaya tecavüz eden erkekte olmaya mahkumdur. Realiteyi konuşmak gerek.
Ayrıca orada ki kadınların ilişki yönetme şekli ile buradakilerin yönetme şekli arasında bile uçurum fark var. Yurdum kadını tripten önünü görmezken, orada çözüm odaklı muhabbetler yapılıyor. Konu sadece cinsel doyum değil. O verip bu vermiyor da değil. Hele porno hikayeleri hiç değil çünkü Müslüman toplumundan daha sapıkça sex hikayeleri yazan başka toplum olamaz bu da ortada.