devam etmeniz halinde bu veri kaldırılacak.devam etmek istediğinizden emin misiniz?

yaş ilerledikçe bakire kız bulmanın zorlaşması

  1. derin kederlere sürükler insanı.

    bekarete önem veren sığ ve kültürsüz bir insan değilim aslında. her gün düzenli gazete okurum. sadece özlüyorum o eski zamanları. pufsss diye patlarlardı, bağırırdı kızlar o an. o ciyakk sesi çok feci tahrik ediciydi. sonra biraz teselli ederdik. üzülme hep yanında olacağım, merak etme bunu bir gün yaşayacaktın zaten derdik.

    bir kaç gün daha sevişip terkederdik aniden. veya onun bizi terketmesi için aldatırdık. düşerdi yakamızdan acılı hanım. bacak arasını açıp hayata sunardık resmen onu.

    18'ler çok güzeldi. yaş ilerledikçe bu ihtimaller azalıyor. lise önünde şahinle bekledim bir ara siviller kıllandı. abi mabi diye karakolda sabahladık.

    sanal ortamlarda olgun ve kültürlü beyler arayan tipler var ama onların da sağı solu belli olmaz. babası mafya çıkar, kız bileğini keser falan. uğraşılmaz.

    eli yüzü temiz, iyi aile kızı düzgün bakire bulmak imkansız bir zamandan sonra.
    avatar
    25.09.2016 - 11:41
  2. Bide şu tarzda kızlar var tabi
    (bkz: aşkım yağmur yağıyordu şimşek çaktı)
    avatar
    25.09.2016 - 13:28