devam etmeniz halinde bu veri kaldırılacak.devam etmek istediğinizden emin misiniz?

  1. hayat çok garip.

    pazartesi pazarından, yaklaşık 1 saat kadar önce, mezgit aldım. bunları şimdiden ayıklayıp, depolama niyetim vardı. işe başladım. çok değil, 5-6 dakika sonra elime garip bir şey geldi. o sırada odak noktam farklı bir yerde olduğu için, az kalsın kesiyordum. sonra şeklinin garipliği ile ona bakmam bir oldu.

    hayat çok garip.

    uzun yollar boyunca ölü bir şekilde geliyorsun, ölü bir şekilde para ettiğin için satılıyorsun ve başka bir eve geliyorsun; kendi evinden çok uzakta bir yere. ve sırf biyolojik bir iş için ayıklanıp, pişirilecek iken aslında olmaman gereken yerde olduğunu fark ediyor seni bulan. ve yemiyor seni, kurutmak amacıyla gök manzaralı balkona koyuyor.

    hayat çok garip.

    evinin maviliği ile bu mavilik çok benziyor. ama ne evin kadar rahat ne de sen bu rahatlığı yaşayacak kadar canlısın; göremiyor, yaşayamıyorsun elbette.

    avatar
    05.09.2016 - 18:03
tümünü gör