devam etmeniz halinde bu veri kaldırılacak.devam etmek istediğinizden emin misiniz?

  1. ülkemiz userleri için konuşacak olursam genel kullanıcılarını erekte olmak isteyen siki taşağı elinde hazır bekleyen testosteron kusan erkeklermiz gençlerimiz ile; egosu hep aç, ilgiye hep muhtaç, güya seksi, güya cool fotoğraf Upload eden, çoğunluğu bakire, babalarının analarının kuzuları, yurdum kezbanlarının oluşturduğu danışıklı tatmin sanal orgazm uygulaması.
    avatar
    11.05.2017 - 18:41
  2. teşhircilik ortamı.
    avatar
    17.05.2017 - 19:03
  3. erekte olmak isteyen erkekler ile, atılan her adımı / yüklenen her fotoyu beğenerek / taşşağına sarılarak erekte olmasını sağlayan kızların buluşma noktası.
    avatar
    26.05.2017 - 13:05
  4. Genellikle keko kızların yani yüksek bel pantolon giyip popolarının tam arkasına kafaları büyüklüğünde telefon koyup, uzun kol t-shirt lerini parmak uçlarına kadar çekip ayna karşısında gerizekalıca bir şeklide fotoğraf çekenlerin kullandığı site.
    avatar
    26.05.2017 - 19:09
  5. Mutlu olan kişiler mutluluğunu paylaşmak için zaman bulamazlar. Dolayısıyla bu tarz siteler, mutsuz insanların çakma mutluluk pozlarını paylaştıkları, sanal çöp yığınıdır.vakit harcayıp beğenme de boş insanların işidir.
    avatar
    26.05.2017 - 22:31
  6. Fotoğraf ve video paylaşılan sosyal ağ uygulaması
    avatar
    23.06.2017 - 13:20
  7. ayrılan çiftlerin, ister sevgili olsun ister karı koca; birbirlerini kıskandırmak için kullandıkları cep uygulaması. (bkz: eski sevgiliyi kıskandırmak)
    avatar
    24.06.2017 - 15:56
  8. etle dalga geçen yani dolayısıyla, hayvanlarla, nimetle dalga geçen insanın müslümanlar tarafından beş milyon beğeni aldığını bize gösteren aşağılık ortam.
    avatar
    01.07.2017 - 11:10