devam etmeniz halinde bu veri kaldırılacak.devam etmek istediğinizden emin misiniz?

  1. Sayfa Yapısı Komut grubunda aşağıdakilerden hangisi yapılamaz?
    A) Arka Plan Eklenir.
    B) Sayfanın Yönü Değiştirilir.
    C) Sütun Ekleyip veya Kaldırılır.
    D) Sayfa Boyutu Ayarlanır.
    E) Kenar Boşlukları Ayarlanır
    cevap b
    avatar
    06.02.2021 - 18:17
  2. Monitördeki görüntünün parlaklığı, netliği, kalitesi aşağıdaki değerlerin hangisine bağlı olarak değişir?
    A) Boyut
    B) Crt
    C) Renk
    D) Pixel
    E) İnch
    cevap d
    avatar
    06.02.2021 - 18:18
  3. Monitördeki görüntünün parlaklığı, netliği, kalitesi aşağıdaki değerlerin hangisine bağlı olarak değişir?
    A) Boyut
    B) Crt
    C) Renk
    D) Pixel
    E) İnch
    cevap d
    avatar
    06.02.2021 - 18:21
  4. Aşağıdakilerden hangisi dizüstü bilgisayarın özelliklerinden değildir?
    A) Taşınıp kaldırılmaları zordur.
    B) Masaüstü Bilgisayara göre daha küçüktür
    C) Ekran ve klavye olmak üzere iki parçadan oluşur.
    D) Tüm donanım birimleri aynı kasadadır.
    E) Şarj edilir bataryaya sahiptirler
    cevap A
    avatar
    06.02.2021 - 18:22
  5. Aşağıdakilerden hangisi hazırlanan PowerPoint sunumunun internet ortamından yayınlamasını sağlar?
    A) Web Düzeni
    B) Slayt Gösterisi Kaydet
    C) Slayt Gösterisini Yayınla
    D) Anlatımları Yürüt
    E) Özel Slayt Gösterisi
    cevap c
    avatar
    06.02.2021 - 18:23
  6. Hazırladığımız slaytlara slayt numarası / tarih saat / alt bilgi / üst bilgi entegre etmemizi sağlayan komut grubu aşağıdakilerden hangisidir?
    A) Ekle / Medya
    B) Ekle / Stil
    C) Ekle / Düzen
    D) Ekle / Metin
    E) Ekle / Biçim
    cevap c
    avatar
    06.02.2021 - 18:24
  7. PowerPoint de hazırlanan slaytların hepsinin aynı ekranda görüntülenmesini sağlayan menü / komut aşağıdakilerden hangisidir?
    A) Biçim / Slayt sıralayıcısı
    B) Düzen Slayt sıralayıcısı
    C) Görünüm / Okuma Görünümü
    D) Slayt Gösterisi / Slayt sıralayıcısı
    E) Görünüm / Slayt sıralayıcısı
    cevap e
    avatar
    06.02.2021 - 18:25
  8. Microsoft PowerPoint 2010 yazılımının varsayılan uzantısı aşağıdakilerden hangisidir?
    A) XLSX
    B) ALU
    C) DOCX
    D) PPTX
    E) PDF
    cevap D
    avatar
    06.02.2021 - 18:26
  9. Microsoft Power Point 2010 yazılımında Ekle sekmesinde yer alan çizimler komut grubu kullanılarak aşağıdaki işlemlerden hangisi yapılamaz?
    A) Tablo eklemek
    B) Şekiller araçlarını kullanarak çeşitli eylem düğmeleri eklemek
    C) Çeşitli şekiller eklemek
    D) Çeşitli grafikler eklemek
    E) Smart art eklemek
    cevap A
    avatar
    06.02.2021 - 18:27
  10. Microsoft PowerPoint 2010 yazılımında bulunan Ekle – Bağlantılar sekmesinde aşağıdakilerden hangisi yapılamaz?
    A) Son slayta geçen buton eklenir
    B) Yeni sunu ekleyen buton eklenir
    C) Bir önceki slayta geçen buton eklenir
    D) Bir sonraki slayta geçen buton eklenir
    E) Ilk slayta geçen buton eklenir
    cevap B
    avatar
    06.02.2021 - 18:29