devam etmeniz halinde bu veri kaldırılacak.devam etmek istediğinizden emin misiniz?

  1. Aidin Salih:.Lugansk, Ukrayna’da Tıp Fakültesini bitirdi. Sovyetler Birliği’nde yıllarca tıp doktorluğu görevini yürüttü. Daha sonra Taşkent Devlet Üniversitesi’nde Biyoloji bölümünden mezun oldu. Ayrıca Uluslararası Alternatif Tıp Okulu’nu bitirdi. Biyoloji diploma tezi ‘Yabani Hayvanların Fizyolojisi’ üzerineydi.

    Rusya’da tıp, Özbekistan’da biyoloji eğitimi alan Salih, başarılı bir hekimken İslam dinini seçti.

    30 yılı aşkın bir zamandır aldığı çok yönlü eğitimlerle insan ve hayvan hastalıklarının sebeplerini inceledi.
    İslam Tıbbı, Tıbb-ı Nebevi konusundaki alimlerin ve eski hekimlerin tecrübelerinden ve bilgilerinden yararlandı.

    Tedavileriyle onbinlerce insanın şifa bulmasına vesile oldu. Birçok öğrenci yetiştirdi. Dünyanın birçok noktasında İslam Tıbbı ile ilgili yüzlerce konferans ve seminer verdi

    Eski Özbek lider Muhammed Salih’in eşi olan Aidin Salih, 2007’de basılan “Gerçek Tıp” adındaki kitabında günümüz yaşam tarzı, sade hayatın önemi ve sağlığı bozan alışkanlıklardan bahsederek bunlara çözüm önerileri getirdi. Öğrencileri ile Sade Hayat Hareketi’ni başlattı. 2011 yılında NHI İstanbul Doğal Sağlık Enstitüsü’nün kurulmasına önayak oldu ve kendisine bu kurumun onursal başkanlığı verildi. Yaklaşık 35 yıldır İslam tıbbı üzerinde çalışmalar yürüten ve 20 yıldır ailesiyle Türkiye’de yaşıyordu.
    www.adimlardergisi.com
    avatar
    30.06.2017 - 15:06
  2. tibbi nebevi uzmani, sunneti seniyeye gore beslenmeyi tavsiye ediyor
    tibbi ilaclarla degil dogru beslenme, aclik terapileri, hacamat, suluk, dogal beslenme ile tedavi ve koruyucu hekimligi one cikaran kisi
    avatar
    30.06.2017 - 15:10
  3. gercek tip isimli cok faydali bir kitabi var
    avatar
    30.06.2017 - 15:11
  4. gerçek tıp adlı kitabı çok çarpıcıdır. bütün bildiklerimizi sorgulatır, özellikle ateş düşürücüler için verdiği "boğazına bir şey tıkanan birisinin öksürmesini engellemek gibi" örneği. yüksek ateşi hastalık değil vücudun kendini iyileştirmek için ürettiği bir çözüm olarak görüyor yazar.
    avatar
    01.07.2017 - 04:34