devam etmeniz halinde bu veri kaldırılacak.devam etmek istediğinizden emin misiniz?

  1. Birçok işletmenin veya bireysel müşterinin ihtiyaç duyduğu ürün ya da hizmeti tedarik edeceği işletmeyi bulmakta zorlandığı aşikar. Yani bir tarafta potansiyel müşterilerini arayan işletmeler, bir tarafta da uygun işletme arayan müşteriler. Buluşmayı sağlayan ise Firma rehberleridir.
    Siz de Türkiye'nin Firma Rehberi http://www.trrehber.net/ ' üye olun Potansiyel müşterilerinize yakın olun !
    avatar
    12.09.2015 - 17:05
  2. Bütün sektörlerde hertürlü firmanın sitelerinin ekli olduğu internet sitelerine verilen isim.

    Alanında en kalitelisi http://dafv.net/ dir.
    avatar
    22.10.2015 - 14:16
  3. Firma rehbeleri bize bir çok firmların adreslerini ve bilgilerini paylaşmaya yarar . Adres Getir platformu da bunlardan bir tanesi, bulmak istediğiniz firmaların adreslerini sizlere sunmak amacı ile bünyesinde 1.000.000 firma bilgisi barındıran dev adres getirme platformudur. Bu platformda firma aratabilir, ekleyebilir, düzenleyebilirsiniz. Kuruluş temellerinde firmanızın arama motorlarında aratıldığınızda kolayca bulunabilmenizi ve bu sayede yeni müşteriler edinmenizi sağlamak amacı ile kurulmuş bir platformdur. http://www.adresgetir.com
    avatar
    13.03.2016 - 13:09
  4. Bazı rehberler kendi isimleriyle anılırlar. Semt Rehberi gibi. Güzel bir sitedir güzel bir rehberdir. Bakıp incelemekte fayda var.

    http://www.semtrehberi.net/
    avatar
    17.11.2016 - 07:40
  5. Mevcut işinizle alakalı bir firma sorgulama işlemi mi yapmak istiyorsunuz ? Ya da merak ettiğiniz bir yerin en meşhur yemeğini öğrenmek ? Bulmak istediğiniz ne varsa buldumbe.com ! Türkiye'nin en kapsamlı firma ve sosyal içerik platformu ile tanıştığınıza çok memnun olacaksınız. Üstelik ücretsiz !
    1 Temmuz 2016 tarihinden beri sizlere güvenilir içerikler ve firmalar sunmaya çalışan platform her geçen gün gelişen dünyanın yeni arayışlarına uygun olarak kendini yenilemekte. İnsanların artan ihtiyaçları ve kolaylık arayışlarına uygun her gün yeniden biçimlenen buldumbe.com Türkiye'nin önde gelen sosyal firma rehberi.
    Son yıllarda insanların ihtiyaçlarını internet üzerinden arama alışkanlıklarının çoğalmasıyla yerelde kurulan ve daha geniş kitleleri hizmet alanına katmak isteyen firmaların odak noktası haline gelen buldumbe.com her geçen gün artan kullanıcı kitlesiyle firmanızın reklamını en iyi şekilde yapılması için elinden gelenin fazlasını yapmaya devam etmekte.
    http://buldumbe.com
    avatar
    23.11.2016 - 14:23
  6. Bu alanda yeni bir platform ise (link:https://firmanburda.com) ilan yayınlama, ürün tanıtma gibi pek çok avantaja firma ekle işlemi sonrası sahip oluyorsunuz.
    avatar
    18.02.2017 - 12:46
  7. Talep ve isteklerinizi bize iletebileceğiniz Firma tanıtım sitesi ile drone çekimleri için randevu alabilirsiniz. Firmanızın tanıtımını yaptırmak ve medya çekimlerinizin profesyonel olmasını sağlamak için sitemize gelebilir ve bize ulaşabilirsiniz.
    avatar
    18.03.2022 - 14:22